BOOTS, SARA I BALDOMER
En "Boots” és un robot amb intel·ligència artificial, la Sara té autisme i el Baldomer sembla un jubilat. Probablement, els tres començaran a treballar a la teva empresa el 2020. Prepara’t ja per a la diversitat que esdevindrà!

El món del treball està canviant. El dia 7 de juny, en Jordi t'explicarà les claus de com ho està fent, incloent la robòtica o la tornada al món del treball de les persones de més de 60 i 70 anys. La Mar parlarà de la nova concepció del talent i posarà l’èmfasi en una de les tendències que segur que no t’espantarà, sinó que et farà recuperar l’esperança en un mercat de treball i en un món millor: la diversitat. I en Francesc i alguns col·laboradors t’ensenyaran un cas concret de neurodiversitat: com les persones amb autisme i Asperger poden aportar molt valor a la teva empresa i solucionar la manca de talent en alguns sectors.

Més informació:
*Qui?
- Responsables de departaments de Persones, Talent, RRHH, Organització i TI interessats en l’adquisició de nou talent.
- Responsables de Responsabilitat Social Empresarial, de Diversitat i d’Organitzacions relacionades amb l’autisme/Asperger i amb la diversitat.
- Administracions Públiques i Universitats.

*Per què?
• Per a conèixer les tendències innovadores en l’evolució del mercat de treball, incloent la diversitat.
• Per a entendre què és la diversitat i quins beneficis aporta a una empresa moderna apostar per la inclusió laboral de persones amb diversitat funcional.
• Per a veure de primera mà el cas concret de la inclusió laboral de persones amb autisme i síndrome d’Asperger, amb participació de diverses empreses que explicaran quins resultats han obtingut en camps diversos com la informàtica, les tasques administratives, la indústria o el sector cultural.

* A on?
Centre Torreblanca
Avinguda Pla del Vinyet, 81-85, 08172 Sant Cugat del Vallès
http://bit.ly/a-on-centre-torreblanca-sant-cugat-diversitat

*Quan?
Dijous 7 de Juny de 2018 de 10 a 13:45 hores.

Ordre del dia:
10:00 Inauguració, Susanna Pellicer, Tinència d’alcaldia de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge i regidora de Cooperació amb adscripció de la Regidoria d’Educació, Universitat i Família
10:15 “El futur del treball”, Jordi Serrano, soci del Future for Work Institute
10:45 ”El valor de la igualtat i la diversitat”, Mar Gaya, sòcia d’Igualando
11:15 “Talent i autisme”, Francesc Sistach, Dtor. General de Specialisterne Spain
11:45 Pausa- café
12:15 Taula rodona amb empreses que aposten per la diversitat
13:15 Altres casos d’inclusió amb persones amb autisme i Asperger
13:45 Tancament , Susana Tintoré, directora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Inscriu-te
 
Nom de l'empresa: *

 
Nom i cognoms de la persona que assistirà: *

 
Telèfon: *

 
_{{answer_md21m5mGnLAo}}, si tens algun dubte o desitges ampliar algun aspecte no tractat en aquest formulari, remet els teus comentaris a
nuria.masip@specialisterne.com_
Gràcies!

Si us plau {{answer_md21m5mGnLAo}}, prem "Entès" i a continuació el botó "Enviar" per a que ens arribin les teves dades .
En compliment de la legislació sobre protecció de dades, l'informem que les seves dades han sigut incorporades en fitxers de titularitat de SPECIALISTERNE, S.L. amb la finalitat de gestionar adequadament la seva sol·licitut.
Pot exercir els seus drets d'accès, modificació, oposició i cancel·lació mitjançant correu electrònic a contacto.es@specialisterne.com
Gràcies per completar aquest typeform
Ara en pots crear el teu propi — és gratuït, senzill i bonic!
Crea un <strong>typeform</strong>
Powered by Typeform